Internet marketing

Osjećate energiju i potencijal u svom poslu? Potaknuti uvidom u vaše poslovanje, započet ćemo sa stvaranjem strategije koja pokreće rast i prodaju.
 
Kao iskusni suradnici ponudit ćemo vam sve što je potrebno, jer mi brinemo za klijente! Istraživanje, marketing, planiranje proračuna, oglašavanje u medijima, kreativna rješenja i predstavljanje. Interaktivna web rješenja, print materijali, izrada korporativnog identiteta, pojavljivanje na društvenim mrežama!
 
Problemi ne dolaze s idejama, problem je gdje stati kad ideje krenu...Gdje stati? Kada?

 

Izrada web stranica

 

Jednostavno usmjeravanje klijenta na svoj proizvod ili uslugu nije dovoljno: morate pružiti pravi doživljaj klijentu na putu od prve informacije do potpunog upoznavanja vašeg poduzeća, proizvoda ili usluge.
 
Naše usluge izrade web stranica usmjerene su upravo na takav događaj upoznavanja, od početka do kraja. Od potpune izrade nove web stranice do izrade kataloga vaših proizvoda i online naručivanja. UserExperience, korisničko iskustvo je ključ za učinkovitog web dizajna. Od navigacije i hijerarhije stranice do kreiranja najboljih rješenja optimizacije sučelja. Osim toga, naše stranice su bazirane na suvremenim CMS sustavima za jednostavno i učinkovito upravljanje sadržajima, u svakom trenutku i na bilo kojoj platformi s online pristupom.

 

Redizajn i optimizacija

 

Spremni smo preuzeti vaše postojeće web stranice i u skladu s postojećim stanjem ponudit inovativnije rješenje kroz proces redizajna. 

 

Social media marketing

 

Povećanje svijesti o brandu ključ je ovih aktivnosti. Morate humanizirati vaše poslovanje. Podijelite svoje aktivnosti s javnostima. Potaknite ih na interakciju. Prodajite više. Sve je moguće s društvenim medijima.
 
Social media marketing je ne samo izrada Facebook stranice, održavanje Twittera, postavljanje slika na Instagram ili Pinterest ili povezivanje s kolegama na LinkedIn.
 
 
Social media marketing je poboljšanje i optimizacija napora kojima ćete dosegnuti do ciljane klijentele i tako ostvariti bolje poslovne rezultate. Želimo zajedno s vama ostvariti izvanredne rezultate, ispunjene entuzijazmom i strašću, ne odustajemo.

 

Online kampanje

 

Osim oglašavanja na društvenim mrežama pružamo vam i usluge oglašavanja na portalima, specijaliziranim direktorijima i u drugim segmentima. 

 

Savjetovanje

 

Svoje klijente savjetujemo u procesu stvaranja online marketing reputacije.  Ovisno od vaših potreba spremni smo ponuditi kompletne usluge savjetovanja i praćenja do realizacije zacrtanih ciljeva. 
 

Forma za upit

 
 
VIZIJA
Poticati rast i prodajne rezultate naših klijenata kroz učinkovite i rezultatski orijentirane marketinške programe.

 

Impressum

FOCUS, Vl. Vedran Skočibušić

Agencija za reklamu, promidžbu i oglašavanje preko medija

 

Djelatnost

kreiranje i provođenje promotivnih kampanja
reklame i reklamni materijali svih vrsta
učinkovito oglašavanje putem medija
brandiranje vaših proizvoda/usluga
izrada web stranica
grafički dizajn i priprema
marketinško savjetovanje

Kontakti

FOCUS
Brajkovići
72281 - Travnik
Bosna i Hercegovina

+387 63 83 11 44

info@focus.ba

Povezivanje

Prijavite se na naše e-vijesti: