Proces suradnje

 
Želite dosegnuti do znatno većeg broja klijenata i na pravi način predstaviti svoje proizvode i usluge? Proces suradnje s nama je vrlo jednostavan i učinkovit.

 

 

 suradnja focus proces m

 
 
Želimo da kroz proces suradnje razumijete način kako djelujemo. Tipični proces se može razlikovati u pojedinim fazama, ali u konačnici slijedi istu logiku.

 

Sastanak / dogovor

Prvi korak u suradnji je održavanje sastanka na kojem je cilj postići dogovor oko potencijalnih marketinških aktivnosti i programa koji će biti realizirani. U ovoj fazi suradnje od svojih partnera očekujemo što više informacija, zamisli, vizija i iskazanih potreba i želja.

 

Ideja / koncept

Na temelju zahtjeva i želja od strane partnera naša agencija generira nekoliko ideja za realizaciju planiranih aktivnosti. Predstavljanje ideja vršimo izradom koncepta, odnosno "skica" potencijalnih rezultata.

 

Kreiranje / dizajn

Najbolji koncepti i prihvaćena rješenja osnova su daljnjeg agencijskog posla oko kreiranja i dizajniranja konačnih rješenja. U ovom procesu pružamo uvid u tijek posla i stupanj završenosti dogovorenih poslova. 

 

Izrada / implementacija

Izrada podrazumijeva gotovoe proizvode spremne za testiranje i implementaciju od koje će klijenti imati krajnji učinak. Naša je vizija sadržana u poticaju rasta i prodajnih rezultata naših klijenata kroz učinkovite i rezultatski orijentirane marketinške programe.

 

Umrežavanje je za nas snažan marketinški alat, uz uvjet razvoja dugoročnog win-win odnosa s našim partnerima kroz suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Impressum

FOCUS, Vl. Vedran Skočibušić

Agencija za reklamu, promidžbu i oglašavanje preko medija

 

Djelatnost

kreiranje i provođenje promotivnih kampanja
reklame i reklamni materijali svih vrsta
učinkovito oglašavanje putem medija
brandiranje vaših proizvoda/usluga
izrada web stranica
grafički dizajn i priprema
marketinško savjetovanje

Kontakti

FOCUS
Brajkovići
72281 - Travnik
Bosna i Hercegovina

+387 63 83 11 44

info@focus.ba

Povezivanje

Prijavite se na naše e-vijesti: